Een machtige helende spiegel

Soms krijg je meer dan je verwacht. Ik had een client voor healing. Tussen de behandelingen door had ik hem ter ondersteuning mijn helende spiegel geleend. Na een dag vol stress en hard werken  hoefde hij maar enkele minuten in de spiegel te kijken, of hij voelde zich weer helemaal gefocust in het hier en nu. Hij was zo enthousiast dat hij er een voor zichzelf wilde hebben. Dus ik maakte er een met de intentie dat die in zijn specifieke behoeften zou voorzien. Het resultaat was een volstrekt andere energie dan de drie eerdere spiegels die ik had gemaakt. Gaandeweg werd duidelijk dat behalve de brandneteldryade nog een andere energie zich met deze spiegel had verbonden, een kachina. Kachina’s zijn geesten die bemiddelen tussen hemel en aarde. Ze zijn uiterst belangrijk in  de sjamanistische praktijk van Indiaanse volkeren in het zuidwesten van de Verenigde Staten.

De spiegel was daardoor buitengewoon sterk, en bedoeld om mijn client  te helpen zijn droom voor dit leven te verwezenlijken. Maar hij was allerminst rustgevend, integendeel. Hij was wel degelijk voor mijn client bestemd maar vertegenwoordigde tegelijkertijd een uitdaging. Mijn client was nog niet sterk genoeg om de spiegel te kunnen hanteren. Hij moest er eerst in groeien. Omdat het niet was wat hij ervan verwacht had, had hij natuurlijk het recht het stuk te weigeren. Maar dat deed hij niet, hij pakte de handschoen op en zal ongetwijfeld realiseren wat hij zich heeft voorgenomen..

Geef een antwoord